返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對- U( I8 _  Q0 s, P
我唔知道
: M1 M) ^4 z4 v! _我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低tvb now,tvbnow,bttvb5 i8 P6 y8 B% {" M) o$ I
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?公仔箱論壇1 F' H& A0 B8 s! Y9 e& P
一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上os.tvboxnow.com1 U& c  y9 X, C7 f8 D
我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?os.tvboxnow.com( O7 D: L; d9 Z% Z1 b  k
但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o3 V2 ?' D$ M! P
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J% {! Y) t8 f% ~! H* M9 H4 t$ w
我唔知道
7 Q2 i8 k6 ?6 D& H我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
0 e$ X$ ?0 {1 Z6 n9 J  O天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
- d4 `1 [2 a+ T& l* Y. }os.tvboxnow.com一句「天真」就可以不負責任?做 ...
. f1 G' u. ^. {2 ~' L
絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' B5 l. V. [$ n% {+ V: ]( d7 x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 w  u  P. L  \9 Q; W
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵tvb now,tvbnow,bttvb. u3 X1 q  H, U( f
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
5 e; D' F% A2 O4 h1 l+ A公仔箱論壇你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表
  \" u; C5 Z/ g" j公仔箱論壇講緊乜野買條魚搭條蔥?
公仔箱論壇! |! H$ d9 h+ J9 a  h0 |
有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表
+ L4 b1 f2 p) A3 e1 v+ D9 Y: b2 d
' C2 M3 Q0 @8 g8 F0 Ros.tvboxnow.com你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
- ~1 s: K9 e# O$ O  [+ K. Y你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
9 b; r& ], r1 k  U9 U0 A& L: D; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^% j7 s8 [$ y1 x" _. ~
即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 v" @; y6 H; @+ B' s
公仔箱論壇/ i% w) W3 t/ [+ a8 e# ]
你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
; X# e# d) T! ktvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, G$ X1 Q* O/ I. Z# `- K8 C( h
即做 白痴佬
9 D: [/ r( }( C4 U) U3 i% f+ k& x
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。