返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢
) e% f3 {! V) F# u' J* F! P4 oos.tvboxnow.com呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,
, U5 M) S( K3 X0 S; `2 J; m" w我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
. S4 E. E0 ~& N3 m公仔箱論壇但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
; N0 V' n5 }& E( s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E  @' B" L% N
請留意jwxie518帖子
! r$ c8 H( P. t8 [! {http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475
, m$ X$ M( h- n5 c8 X. \tvb now,tvbnow,bttvb( i( d; d7 r. R# G8 v6 a
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表 / y- e$ q0 u4 t
應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,  h  H6 g5 V% c. ~
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
( d$ r- ~; C; V& R" S( J公仔箱論壇但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,os.tvboxnow.com0 n/ w& v* T  j! a" H

/ `% o  q4 ?! g- f請留意jwxie518帖子
4 H1 m0 }' M% H& RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
' b6 B$ Q( ^1 H' P, oos.tvboxnow.com請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ H0 b/ R$ u6 D# h
我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
. k& ?# N4 s) Y1 M) X2 O9 ~% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是os.tvboxnow.com8 G( F& R9 r) ?' F4 w- @
她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
1 r' @' ~$ u2 t; _# x阿娇,就当自己是汤唯了
. I) r- q* b% ?: f! P( w% g但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表
# A/ z$ }+ l- w6 ]" p# j你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
) i& [/ o5 T& W  \3 s! f6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?* [7 h/ h9 ?/ `% Q8 d" q( F1 L+ i
可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............os.tvboxnow.com1 w' U  ?* ^, _1 D8 I# [

( Q% V( X' n/ k9 w" m/ q! K公仔箱論壇os.tvboxnow.com; t. J/ g$ Z& n- W# {9 `
os.tvboxnow.com/ E' `! o4 u. m3 ^" k
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。公仔箱論壇" N4 A) b9 t$ T8 V/ h
os.tvboxnow.com# B, X7 V, v6 _3 t7 r
[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]
1 R  |) x- \4 i- b$ H) W" r/ o/ B; i: _
/ F% l; g% e: s" j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~% D$ L+ W5 `2 j1 b- }1 m9 K
講乜嘢???  self-censorship??
1 G6 T0 L0 o+ s0 t& D* W

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表 4 s" L/ C3 d; e
講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
8 G0 {0 h- @) v3 vos.tvboxnow.com哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m+ u0 s9 f) ]3 G

9 }5 m: b8 a/ O" s9 s" T哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
os.tvboxnow.com  w$ B& d  F8 n% E: E
我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表 公仔箱論壇4 I4 c6 p3 H% Y; s5 L) [" z( P' s+ b

2 [1 h" o& R0 R! a! wtvb now,tvbnow,bttvb我,拮,拮,拮....
; E/ {+ @  L' m/ o  C
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
8 u3 P% b6 s# k4 U, w9 M你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: