返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢: E3 X: t( e* V6 g: q
呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,tvb now,tvbnow,bttvb) D0 {" v2 N  k8 H
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
+ U, C2 ]' V  Q9 A0 @* ~; ?% D  [tvb now,tvbnow,bttvb但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,

0 m) P# m; U: C; A& c* B, J公仔箱論壇os.tvboxnow.com0 o/ [' \8 e% j9 t; h9 [6 b! l- E
請留意jwxie518帖子6 I5 S4 e* y& D: O8 v7 M6 }$ a  _
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J& R' a" i) h. q, `
1 ]  ^( ?- U& L( y! @
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
' z$ ?; B6 v8 E$ u1 m" ?  k應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,7 z1 u- E" @; J- Q* A
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,公仔箱論壇/ }0 M3 n, c9 M- O9 N- q- p
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,' |) W' z' ?5 q" {/ f, q
% y6 i5 q- p3 P8 W
請留意jwxie518帖子
/ \& I/ x# y) }8 m公仔箱論壇http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
3 u% i5 E' J) s
請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表 . C5 ]& x* \1 i/ C# r; H3 m, b2 d
我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
- {) i8 D# B6 k: N我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
/ ]' |1 p/ k8 j7 [她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
$ [* v6 _" b+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿娇,就当自己是汤唯了
+ t1 E7 ]/ \  }: H1 S. stvb now,tvbnow,bttvb但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 k0 n( L# ^9 Y# C' G
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
os.tvboxnow.com' @: ]! K3 U/ }+ `

: w% a  ?: j% r! {tvb now,tvbnow,bttvb可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............
' ]7 Y. f# J- {7 n% J% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( z/ {+ e* Q( b% L, i
- x# }6 j! H# v8 A9 V- L% K0 c
) S" J1 u( K2 {# O$ D4 J) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。
" y3 Y/ [+ K6 x  S% x- s) r/ @4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 m" G" n# e+ N6 g/ r3 f# Q
[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f: r, }* r# U- W) s
9 U7 O' D4 d7 F/ H; o
. [& o: \( h/ e# y+ H7 q

3 {1 a1 U7 o' x, vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講乜嘢???  self-censorship??
6 O  |- ]- G" g

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表 9 w% j' Y1 ?' q3 F$ i' {' _
講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
4 a& M  b0 i: ^: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 . E0 \1 t8 q: R8 x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- z5 t6 b' T) V+ b9 L
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
* B) p! b+ K/ G( W7 ?: |tvb now,tvbnow,bttvb我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表 - Y. X( Y6 {. }6 X" |# F

+ `7 P) x3 S/ ^" B0 N4 v; D公仔箱論壇我,拮,拮,拮....
8 o+ J, r0 l6 {" L' BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
" U/ d/ W" W) A8 o$ a' R9 q" Gtvb now,tvbnow,bttvb你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: