返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
. }3 O) S. J; F6 b" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
3 L, R& Q" I- ~但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
: P. V- \  s( aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
" W, c, V$ a7 e; a% @) Htvb now,tvbnow,bttvb因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
" L# {9 X% N0 P+ V7 X, H+ z% p* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
+ Q$ q  I8 t$ c! o: E8 h( n7 }4 U; u6 L
. I* Z& u# @% J+ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
! ]# U! ]( N& O+ A1 R2 ~ 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
. o, @! @1 ]4 Y, z" u' A2 m& J. a8 | 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
# \* _3 l; d; G, A9 C) d5 M9 g7 x雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 b& f8 I2 E- b& `1 I' x4 w
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
% f8 Y+ b1 x5 D' G+ w5 x; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# J, z0 p+ P. u! f+ Q: ~2 e' r4 L4 X
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
* {+ X/ q# a- m" ~; e5 h公仔箱論壇搞到我都想試下
6 W, O. I7 M  b+ T( z公仔箱論壇因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb; _- L6 O# [1 M1 G  S
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
2 r, c" b. r6 F( huncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....os.tvboxnow.com; L( M8 l$ A% v6 ~5 S1 I
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
7 C0 M, F1 i1 v: f5 |5 I" N: G$ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
- W$ R5 ]0 k( i) m$ \4 [os.tvboxnow.com緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
1 H1 C& P4 e# P$ R) w: \/ t% c& hos.tvboxnow.com搞到我都想試下
) y. C' x7 f( X6 t$ z* CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
) Z" ^+ j: `7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
4 m6 D+ p0 v  u$ [3 e# Xlets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架tvb now,tvbnow,bttvb* F" [0 ~' |; d9 S/ b* T
因為我都有試過