返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com/ u4 F0 |; \& Z& M  I8 {
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
" u& X( \( V( K1 i+ u. T4 etvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........tvb now,tvbnow,bttvb% s5 t0 |# _5 c* Z
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
' {7 L8 K& m* X! O2 Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
2 f. l. N; [" J9 D' oos.tvboxnow.com公仔箱論壇! |' d6 X7 K9 C# \
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
& P: }9 D( d) dos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q9 ?5 S# R+ H* y6 d! |" Y
我最多一路睇一路玩game
- y# n4 o' z2 _0 ^% o+ }2 j大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
# b2 E  ~4 w. c9 P; G
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
" [* b% a! j$ L

; f: b" O/ b) b7 D5 d我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. tvb now,tvbnow,bttvb# N! \4 `5 o7 f3 _) x+ b
! T" v  i5 u1 t' L
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
' k9 n3 `  F, R; G大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
, }/ t( ?6 f& C1 |2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
1 w  @' V! w  h8 F/ y
: F5 i2 E: ]6 G4 E2 u- ]1 L" \: r
# O, T: {/ p+ C/ c" y8 t  y以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。公仔箱論壇: y$ z' _+ O9 Q  }6 O; Q) p" \' E
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
tvb now,tvbnow,bttvb5 s$ o6 J; Z$ A1 U! d2 F. s. q( ?
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。公仔箱論壇, J' O, E- t7 Y
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
1 b, h2 v0 `) r4 s1 [5 v0 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.公仔箱論壇0 D: E: q4 O( h. ]2 j6 D, O
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
2 r5 a- u2 A" _" h& NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" L$ d% i% Y1 `- Z, K- m, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com# n" Z: f6 O% D4 j$ _* z
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
* }; j5 O1 }- y) W; `( x你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M3 g: ~' m3 E9 y# e0 B$ j
2701565os.tvboxnow.com7 Q! A/ v- G, f, I' O: k9 Y
* ^6 [# ]8 p9 V6 i8 Z* Z* M
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
( U6 j" N9 p6 ]tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
8 {( j6 ?; S- z( M% v7 E  Z  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b! _9 a  C3 F
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
- O% K; y& i9 _+ l公仔箱論壇
, R6 m; f( R  Q2 b公仔箱論壇
/ i9 Y5 U. A7 n  y, Los.tvboxnow.com之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!os.tvboxnow.com0 g. o* m8 k5 p( I  b
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
& ]& s! h; N# X- |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* V/ n) |: g( g5 a' ?os.tvboxnow.com咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
* U7 A/ x. t6 X$ P2 P+ stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 E$ g/ \# z. M5 P1 }: ~8 F! i
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
4 ^5 x( Q! B% _9 q" E, L大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& p- n0 Z/ Z" `. U0 Y7 L

7 v* G1 n+ k: L- qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
7 w  j  j% ], g2 v% c/ @  {
: q5 u# p8 z* r% `; R9 |( btvb now,tvbnow,bttvb無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!公仔箱論壇& |6 G5 t  b# Z+ x+ M1 M: S  _( T
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
7 O) D# v% V9 e( Q! V7 y1 zleekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
6 H! `; `( }: ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* I4 V; j& M7 g4 J& \- Z3 l
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
$ W$ n8 J% c( @3 R9 @. e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 y9 b$ H1 A) }9 g
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
7 h& c+ Q: l) h6 r9 htvb now,tvbnow,bttvbrandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
( P# z+ V' \; @
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 G- u( D4 N% A$ [6 _( b/ C! e  x

/ n8 T2 u6 M. s2 q7 ]5 [tvb now,tvbnow,bttvb“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
9 R" p0 A0 }  ?randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" R2 Z, N1 d; C% ?* g" g5 {+ E& n公仔箱論壇
7 R' M. |: O0 K, P公仔箱論壇你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??