返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!; d' g& z' A; B' e$ J( c( c$ \
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
& W& l8 k8 s( J$ Dtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com# @0 X0 J! m4 U4 ?, [% a4 M9 m
成半年無見,好開心見番你。
( L. ~+ `# @, q2 Y& k- |+ V公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

, \' W' }% f2 o; f0 d5 h公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
' u5 |9 \; s4 j/ W  H+ L另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

1 c3 b. g' x  Q' m+ Tos.tvboxnow.com
2 o/ R* k  }" Z, l& dos.tvboxnow.com成半年無見,好開心見番你。" b1 L% C$ B! Q6 R
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇9 v6 J; [2 b: m
26820526 Y& H* {; G: v& Y( y/ T
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
1 t7 l! K) p2 h5 M/ g# H1 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! A5 [/ @: j$ }' i  ]2 B) r; ?
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" s% n9 o6 b% u8 P% o: w% Y8 q
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
1 i: V/ E& {: a0 A0 xmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇: S, e! E& T) z  n6 l  _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Z: \- x8 @0 p' D% {
女工要著吊腳褲架咩??
, [8 D- P- Z( _
2 I% V$ j$ S* I" t2 o0 x4 q* k! Bos.tvboxnow.com
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
# J! h( t  U4 g' Bos.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...os.tvboxnow.com6 @: J/ I( O% O& c" D) ~
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇9 m* K! ~# a, g4 h$ A- D! \, x

+ p$ N5 N6 G% p其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
& Z+ b8 _- X9 q3 v
' ?' J" @2 d# v& J1 V公仔箱論壇
: J" C& ~5 B4 _: K  ztvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
: U$ N' ?3 K8 O/ ~* q: C0 H# H; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
9 Y& c1 h* C! L% a% g: fos.tvboxnow.com講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
3 A- R; V! ^4 D$ H8 y4 d# c! _4 ]2682931tvb now,tvbnow,bttvb: ?% N1 ^2 ?1 d- _2 P
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb) S4 R6 Y) |) ~) C1 M, I8 |# s

+ T! `9 t' P) t1 H+ Mtvb now,tvbnow,bttvb2682948
! s& {3 s+ c* G$ wtvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
/ ?7 t/ Y3 D5 b9 t, los.tvboxnow.com啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
0 f& B" ^$ y$ ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
2 }, m) ^  a& x' \" U5 V2 f0 N3 f- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% J" I" j8 H% j8 b# F& \, {
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
: i/ J! X6 H+ m7 m
公仔箱論壇, ?- ?- |' W* i2 Q  g
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
1 h2 {; w- M5 O+ [% ^# T  Tos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
+ S) a# A4 r  M2 J2 |% ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb/ p! k8 f: x( M; b8 |
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!os.tvboxnow.com5 d2 ?8 z' J, d8 u
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...* f  J9 ^! |8 \( ^; J1 K
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ a* o, {% B, e6 J3 e

3 _* L5 j  {9 B9 `" c' v6 a6 i公仔箱論壇係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........