返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:19 PM 發表

所以,你係果邊換左好多過黎?

:'(:'(:'(
yes.........also Uwants nothing can play T_T
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:18 PM 發表

你條友仔
又唔早d 叫我地過黎喎:@:@
前日叫左......無人來...換少少試下......
昨日 又叫..來晒......先換多左......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:20 PM 發表

遲下可以同你隻野pk

不過好快隻野會食曬我d 錢:'(
爆佢盤:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

全靠我搞個Q版大聯盟咋!! :$
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:20 PM 發表

遲下可以同你隻野pk

不過好快隻野會食曬我d 錢:'(
dont cheat me la

you all are very rich:)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

遲了幾天
唔係,我地個個做大富翁:'(:'(
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

你意思係參照馬會?
should be
http://www.metacafe.com/watch/139414/maggot/
Maggot in the head 有蟲, 好恐怖
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:22 PM 發表

dont cheat me la

you all are very rich:)
1對1.5
唔會好rich
轉唔得幾多u$過黎

衣度係得皮利斯rich
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

要啦;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

:@:@.................not that easy:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 12:22 PM 發表

全靠我搞個Q版大聯盟咋!! :$
=3=

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:23 PM 發表

1對1.5
唔會好rich
轉唔得幾多u$過黎

衣度係得皮利斯rich
皮利斯 got 2 time 1:3 B4.............he came here so early:victory:
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:23 PM 發表

1對1.5
唔會好rich
轉唔得幾多u$過黎

衣度係得皮利斯rich
轉左 十幾億 來 得 5 千萬.....:L

原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:24 PM 發表

:@:@.................not that easy:lol
you make it easy for us to win much:lol