返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 11:20 PM 發表

咩野出錯~~~~~:lol
用盡SP HP...唔知道......

打錯字.....

用錯藥水.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 11:21 PM 發表
sleep
開左 PK 先訓啦.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 11:21 PM 發表

打怪會賺錢......:$
賺得幾蚊:lol
唔夠食藥:Q
一陣賺左 3 千分......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 11:23 PM 發表

賺得幾蚊:lol
唔夠食藥:Q
之後 2? 元 一隻......:victory:

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 11:24 PM 發表
一陣賺左 3 千分......
你一野就ko佢地點同呢;P
唔見哂佢地
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 11:26 PM 發表

你一野就ko佢地點同呢;P
佢地都係......:(

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-27 11:29 PM 發表
唔見哂佢地
去左及其他野......;P

又可能訓左......

......?

好友列表
在線
Q版皮利斯  
彿印  
Q版亨利  
Q版韋拉  
Q版雲加

做咩?
我都閃下先.....^^

d寵物 可否買多幾隻?