返回列表 回復 發帖
咁新個d野無晒架喇?
會係~~
因為係一個兩個只可容一個的關係~~~

記得你呀~~
警察先生~~~
原帖由 echobe 於 2006-8-8 23:12 發表
會係~~
因為係一個兩個只可容一個的關係~~~

記得你呀~~
警察先生~~~
Thanks....

警察叔叔收工先la...see you guys tomorrow...
看著你是種享受 擁有你更是感動
我行左成晚"必", so tired....
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-9 09:19 發表
我行左成晚"必", so tired....
辛苦你啦~~~
早d休息啦~~
我都要走 lu~~~
school~~~~
bye bye~
加油喇~
早~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 10:01 AM 發表
早~
早陳姐夫:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 10:11 AM 發表

早陳姐夫:lol
求先我一返黎就收到外父緊急pm~
話老婆同我離婚~
發生咩事~
琴晚我因為被大佬強行徵收电腦~
搞到要繼線走~
點會咁嫁~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 10:14 AM 發表

求先我一返黎就收到外父緊急pm~
話老婆同我離婚~
發生咩事~
琴晚我因為被大佬強行徵收电腦~
搞到要繼線走~
點會咁嫁~
唔好問我,我尋日都嬲到離家出走
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 10:21 AM 發表

唔好問我,我尋日都嬲到離家出走
你有咩事咁嬲呀~:o
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-9 10:23 AM 發表

你有咩事咁嬲呀~:o
琴日你外夫淨係派被女零用,than i said d仔撿番黎ga, 之後佢入$1000俾我,我一收到即過番被佢!!!~我講save la,佢仲問我咩事,都費鬼事講,當我乞依呀???  仲之我尋日變左超西4走左la :@
ps:今日見到你先入黎出post咋,幾俾面你:L
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 10:30 AM 發表

琴日你外夫淨係派被女零用,than i said d仔撿番黎ga, 之後佢入$1000俾我,我一收到即過番被佢!!!~我講save la,佢仲問我咩事,都費鬼事講,當我乞依呀???  仲之 ...
多謝卑面先~:handshake
同是天涯鄰落人~
你外父咁做又好似係大細超~
唔怪得你咁嬲~
原帖由 泰利26 於 2006-8-9 10:30 AM 發表

琴日你外夫淨係派被女零用,than i said d仔撿番黎ga, 之後佢入$1000俾我,我一收到即過番被佢!!!~我講save la,佢仲問我咩事,都費鬼事講,當我乞依呀???  仲之 ...
老豆激嬲你者~
你唔要呀ma架啦??

:'(:'(:'(
la la la la ~~~