返回列表 回復 發帖
原帖由 超人 於 2006-8-5 09:31 AM 發表
ed野緊係由女人做嫁啦
你唔得咁大男人架喎!!! X(
la la la la ~~~
早晨呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-"
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-5 09:37 AM 發表

唔係大唔大男人問題..

係男係跟本就唔識煮野

原帖由 超人 於 2006-8-5 10:14 AM 發表

唔係大唔大男人問題..

係男係跟本就唔識煮野
邊個話o架?:o  如果男仔唔識煮野就無廚師la~~;P
我都識煮野o架`~  v:lol
早晨~~
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:21 AM 發表
早晨~~
早呀~~~~~~~~~~~~:D
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:20 AM 發表

邊個話o架?:o  如果男仔唔識煮野就無廚師la~~;P
我都識煮野o架`~  v:lol
我都識煮啦..

我識煮飯同麪

原帖由 超人 於 2006-8-5 10:29 AM 發表

我都識煮啦..

我識煮飯同麪
前言不對後語.........:L :L :L
咁你又話係男係跟本就唔識煮野???  =___="
原帖由 超人 於 2006-8-5 10:14 AM 發表

唔係大唔大男人問題..

係男係跟本就唔識煮野
早呀~
各位~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-5 09:37 AM 發表

早晨~咁ge樣ge邊個想死ar?
早晨 咁多位 , 未入過來 , 打個招呼 , 到此一遊;;)
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:50 AM 發表
早晨 咁多位 , 未入過來 , 打個招呼 , 到此一遊;;)
早晨~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:50 AM 發表
morning ar~ welcome la~:handshake
你又想轉會ar???;P ;P ;P
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-5 10:51 AM 發表

早晨~:lol
hi 版主大人:$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:50 發表
踏場????