返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 08:21 PM 發表

做死啊,gam 迟仲吾同我请安。。
阿爺~  晚安~

*大躬恭*   <------(but  very敷衍地)

;P
la la la la ~~~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 08:12 PM 發表
聽日有車仔熱身賽,好緊張
對什麼?!?!?!?!
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 08:19 PM 發表
早晨呀~~

*身懶腰*

;;)
morning ar mamei ^<^
原帖由 allornothing833 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

對什麼?!?!?!?!
對美國隊長;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

唔一定,拜仁vs雲達個盤,馬會正路比雲達受讓,但係老佛爺開拜仁受讓:L
有gam ge 事?
gam 就要他爆厂啦。。
我走啦。。 88
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

阿爺~  晚安~

;P
早晨啊~cream cream~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

英雄所见,同我一样
i not 英雄la , i am你個乖孫:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 08:19 PM 發表
早晨呀~~

*身懶腰*

;;)
早ar老婆~
有新成員ar
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(爛玩唔黐家)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
Elber----------------- 賓仔(失蹤)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)
超人-----------------保鏢(全家ge安全較你la)
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

阿爺~  晚安~

;P
:L:L:L
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 08:24 PM 發表

對美國隊長;P
有無得睇嫁?我想睇wo~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 08:23 PM 發表

morning ar mamei ^<^
B仔我要食早餐~
落街幫我買啦快d~~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-4 08:25 PM 發表

早晨啊~cream cream~:lol
早晨呀~

訓到頭都痛~~     :Q
原帖由 dororo 於 2006-8-4 08:25 PM 發表

早ar老婆~
有新成員ar
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
e ...
係喎~
多左2個~~

wahhhh   咩事咩事~~   
凍死人咩     ;P
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 08:27 PM 發表

早晨呀~

訓到頭都痛~~     :Q
你就好啦~呢幾日打風無較好訓...:L
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 08:24 PM 發表

有gam ge 事?
gam 就要他爆厂啦。。
我走啦。。 88
唔好咁諗,個盤鬼鬼地
加上雲達今季我覺得攻力好過拜仁,拜仁防守ok only, 我覺得拜仁贏唔到,maybe和或雲達小勝,但依場我都唔會出手:lol