返回列表 回復 發帖
我番来啦。。
我都係牙牙爺 XD
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 01:17 PM 發表
岩岩拖完地 XD
辛苦你了
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(想死但又未死得)
dororo---------------daddy(成日同空氣講野 )
忌廉妹-------------- mommy(                          )
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(以為吾見左)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
Elber----------------- 賓仔(失蹤)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)

:L:L 我几时想死啊??
原帖由 dororo 於 2006-8-4 01:21 PM 發表

辛苦你了
我家的賓仔失蹤了 .."
你地倾么野? :)
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 01:25 PM 發表

我家的賓仔失蹤了 .."
係la
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 01:24 PM 發表
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(想死但又未死得)
dororo---------------daddy(成日同空氣講野 )
忌廉妹-------------- mommy(                          )
echobe --- ...
不知道;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 01:24 PM 發表
成員表(不斷更新)
echobe --- ...
等我同你個女好d個陣先同你改番:lol
炒左请过...
kakaka...
dororo 大把$...:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 01:28 PM 發表
炒左请过...
kakaka...
dororo 大把$...:lol
小小啫
尼两日比较忙..
hihi~~~
我返黎啦~~
你老婆中左彩.. 没请吃啊
:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-4 01:30 PM 發表
hihi~~~
我返黎啦~~
乖女~