返回列表 回復 發帖
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

:-*:-*

夜晚見~  ^^
la la la la ~~~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-4 11:47 AM 發表

哇~
你咁講~
我成日幫外母啦~:lol
i know~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 11:49 AM 發表
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

夜晚見~  ^^
88~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-4 11:48 AM 發表

讀咩書呀~
你都一把年紀~
陣間睇到上腦~
病發點算呀~;P
:L:L:L
原帖由 dororo 於 2006-8-4 11:48 AM 發表

咁係我地呢度就做室內設計la好嗎?
一個會室內設計既裝修佬。:D
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-4 11:49 AM 發表
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

夜晚見~  ^^
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

夜晚見~  ^^
=__________="
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

夜晚見~  ^^
have a nice dream.........:lol
原帖由 livywong 於 2006-8-4 11:51 AM 發表

have a nice dream.........:lol
學我:lol :handshake
阿nycboyz有無打算加入我地個大家族呀~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
我訓覺覺啦
你地乖乖啦~~  

夜晚見~  ^^
good 9 la﹐我都要ZZ, see you everyone.
原帖由 nycboyz 於 2006-8-4 11:52 AM 發表

good 9 la﹐我都要ZZ, see you everyone.
see  u later
原帖由 nycboyz 於 2006-8-4 11:52 AM 發表

ed_teck-------------爺爺(想死但又未死得)
dororo---------------daddy(成日同空氣講野 )
忌廉妹-------------- mommy(                          )
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(以為吾見左)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
Elber----------------- 賓仔(失蹤)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)

拜拜~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 11:52 AM 發表

學我:lol :handshake
咁先似兩兄弟嘛!!