返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 03:03 PM 發表

家陣要兩擊,1X300sp +1X100sp...
加 攻擊力 OVER 怪物HP.....可以嗎?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

LV高~難d殺死~仲要睇埋佢地d def
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:52 PM 發表

nono:victory:
你又知既:Q
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:03 PM 發表

我都唔得一下殺到一隻:'(
ADD ATT

NO ADD DEF....

:lol
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:04 PM 發表

邊有咁多錢呀....我得113 attack 佢地有200hp-.-
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:04 PM 發表

我今日都無做過野....:L
X2;P

打波前一推^^

;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:05 PM 發表

你又知既:Q
因為我靚仔! :victory::lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:04 PM 發表

邊有咁多錢喎.............
你俾d我就有....:'(:'(:'(
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 03:05 PM 發表
LV高~難d殺死~仲要睇埋佢地d def
教下佢地點打......:o

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:06 PM 發表

;P
好搞笑! ;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

因為我靚仔! :victory::lol
睇唔出.....;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:08 PM 發表

睇唔出.....;P
睇得出!! :@
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

邊有咁多錢喎.............
你俾d我就有....:'(:'(:'(
最多比錢你買 5 條 9 啦.....

依度好貴......轉得......