返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:29 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

你地有沒有咁???
未知....4點半先知...:(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 01:29 PM 發表

女王的教濕:$
女王的教濕.....越教佢越濕?!?!?!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 01:29 PM 發表

女王的教濕:$
好睇嗎?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 01:30 PM 發表

未知....4點半先知...:(
希望唔好又玩野啦.......:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:27 PM 發表

重有沒有其他好介紹?!?!?

近期日劇有什麼好野睇?
My boss My Hero 好搞笑,一定要睇!
太陽之歌  有澤尻:$
不能結婚的男人 ok好笑
Supplement 有伊東 but可睇可唔睇,無乜特別,劇情又唔係好好睇
厄年新娘 睇左一集無睇
Dance 麻麻,but Cheer leaders:P
叫我CA! 主角樣衰睇左一集無睇
下北Sundays 上戸彩 未睇
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:31 PM 發表

好睇嗎?!
幾好
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 01:32 PM 發表

Supplement 有伊東 but可睇可唔睇,無乜特別,劇情又唔係好好睇
厄年新堮..
勁..你都掃好多野......:victory:

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:29 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

你地有沒有咁???
玩野呀:Q每人賠返十萬!:@
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 01:32 PM 發表

厄年新� ...
My boss My Hero & 詐欺獵人 一定要睇!:victory:
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 01:33 PM 發表

幾好
又下來睇下先.....:kiss:

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:32 PM 發表

希望唔好又玩野啦.......:L
咁你有無? :o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 01:34 PM 發表

勁..你都掃好多野......:victory:
一星期一集,日日唔同劇集,大把時間睇:P
原帖由 彿印 於 2006-7-28 01:34 PM 發表

My boss My Hero & 詐欺獵人 一定要睇!:victory:
yup!
原帖由 彿印 於 2006-7-28 01:34 PM 發表

詐欺獵人

有睇.....end ing 差.....:Q

早晨^^