返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008/6/25 16:31 發表

:onion14: ..是福打死我还不走呢'''是祸的话,避不开就要面对~341566
世事无常..平心以過.5好激動.好以爆血管中风做植物人...呵彌陀佛
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 12:35 AM 發表

世事无常..平心以過.5好激動.好以爆血管中风做植物人...呵彌陀佛
''开玩笑啦~我很善良的""你老婆呢?kaka兄'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 12:24 AM 發表

老婆今晚嬴左有醒...
你话咖!我唔要吃冷饭菜汁佐。。。。
原帖由 raytian 於 2008/6/25 16:37 發表

341570''开玩笑啦~我很善良的""你老婆呢?kaka兄'
你5見佢大个左咩..識行識跑..去左塭食
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 12:44 AM 發表

你5見佢大个左咩..識行識跑..去左塭食
去左塭食那你呢?
[quote]原帖由 yng 於 2008/6/25 16:37 發表

你话先咖!我唔要吃冷饭菜汁佐。。。。 食住先得閒倣下運動
原帖由 yng 於 2008-6-25 10:36 PM 發表
光头佬死佐去边???
你温我???
入谷温人
Hi,大家好,今次果两公婆又有咩新搞作呀??
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 00:54 發表
[quote]原帖由 yng 於 2008/6/25 16:37 發表

你话先咖!我唔要吃冷饭菜汁佐。。。。 食住先341575341576341577341578341579341580341581341582341583341584得 ...
我又要食好o野!!!
原帖由 toyo88 於 2008-6-26 07:03 AM 發表

你温我???
你唔好再迟D先复我。。。。:024:
原帖由 missing 於 2008-6-26 09:04 AM 發表

我又要食好o野!!!
missing你响边?:019:
原帖由 yng 於 2008-6-26 11:18 AM 發表

missing你响边?:019:
噢。。我来揾你了。。有没挂我啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-25 12:27 PM 發表

哦。。。。我知我知。。。。哩D咪有甘莱风流就有甘莱。。。。咩咩咯。。。
折堕。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 12:59 PM 發表

噢。。我来揾你了。。有没挂我啊。。。
哈哈。。。耿系有啦。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-26 01:05 PM 發表

折堕。。。。。
中佐。。。。 他都有今日。。。