返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-6-26 12:01 AM 發表

你话叻?:onion10:
:onion14: ''我希望两个都输,就不用争啦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yng 於 2008/6/25 15:32 發表

昨晚出佐事啊!cck同二哥争mickey!!!
愛人鳮乸共大隻字妳驚死冇人知::二哥拜明車馬..老友就兄妹情...朱古力三角多人食呀
原帖由 cammy8080 於 2008/6/25 10:24 發表

一講到$$...佢就閃咗喇.........
阿妺小心D講說話..你D字句有問題““真愛5好像其他人下下講金..情比金堅
原帖由 raytian 於 2008-6-26 12:03 AM 發表

:onion14: ''我希望两个都输,就不用争啦~341544
你想他地两个输。。。唔通你又想。。。:014:
原帖由 yng 於 2008-6-26 12:12 AM 發表

'你这招用在我身上没用的~

回復 #1411 kakaka1668888 的帖子

你地既情堅唔堅就唔知, 你係奸人堅我就知!

回復 #1413 raytian 的帖子

天兄, 你係最新目标呀!
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 12:17 AM 發表
哈。。哈。。我同cck兄甩难了。。。

天兄。。你小心了。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 12:19 AM 發表

哈。。哈。。我同cck兄甩难了。。。

天兄。。你小心了。。:014:
废兄,你真够兄弟啊''
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 12:17 AM 發表
''我闪,闪,,在闪"""
原帖由 yng 於 2008/6/25 16:12 發表

老婆今晚嬴左有醒...

回復 #1417 raytian 的帖子

千万唔好上果两公婆个当就可以架啦!
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 12:24 AM 發表
千万唔好上果两公婆个当就可以架啦!
''谢啦~建仔,我还不怕哦,
原帖由 raytian 於 2008/6/25 16:23 發表

341560''我闪,闪,,在闪"""
天兄:是福走不了‘‘是禍朵不开....祝你好運..哈哈哈
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 12:28 AM 發表

天兄:是福走不了‘‘是禍朵不开....祝你好運..哈哈哈
:onion14: ..是福打死我还不走呢'''是祸的话,避不开就要面对~