返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008-6-24 11:54 PM 發表

340678''她是你的谁哦~这么保护DE'
哦。。。天兄。。你来啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-24 11:54 PM 發表

340678''她是你的谁哦~这么保护DE'
当然系意中人啦。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-24 11:54 PM 發表

原来cck同二哥争。。。。。
吓。。。cck兄钟意小米奇。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:55 PM 發表

哦。。。天兄。。你来啦。。。
''你看到我吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-24 11:56 PM 發表

340680''你看到我吗?
耿系睇到。。。鸡那甘大只。。。
原帖由 yng 於 2008-6-24 11:58 PM 發表

哗。。你驶唔驶啊。。整到咁大个字。。
:onion31: 你地两公婆唔好係度一唱一和呀! 你唔见mickey叫我做咩架咩!
原帖由 yng 於 2008/6/24 15:54 發表

原来cck同二哥争。。。。。
老婆开檔罗..二叔win..1賠1.5..cck就18.睇下邊个win
原帖由 yng 於 2008-6-24 11:58 PM 發表

:onion14: ''你好啊~小米奇这么多人追啊''wk.hoo 和 建仔 我两个都帮~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 11:59 PM 發表
:onion31: 你地两公婆唔好係度一唱一和呀! 你唔见mickey叫我做咩架咩!
cck兄。。。定D来。。你咪中他两公婆的陷阱啊。。。
原帖由 yng 於 2008/6/24 15:53 發表

如果你对我系一条心既话 ,你唔会。。。。
你對我一条心..我很定5會花心...好像阿大敢

回復 #1199 kakaka1668888 的帖子

乜老友你咁睇唔起我呀!
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:59 PM 發表

哗。。你驶唔驶啊。。整到咁大个字。。
如果唔系边树显得轰动啊。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 11:59 PM 發表
我睇唔到。。。你地又无睇到啊?
原帖由 yng 於 2008-6-25 12:04 AM 發表

如果唔系边树显得轰动啊。。。。
哈。。哈。。。我这次就唔会中计了。。。我就惊cck兄会。。