返回列表 回復 發帖

回復 #1040 vwwo 的帖子

我都想知
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 vwwo 於 2008-6-23 10:48 PM 發表

人少少唔怕啦,讲D黎听下~~~
哦。。。我都想知喎。。讲啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-23 10:48 PM 發表

人少少唔怕啦,讲D黎听下~~~
我系细路女,都唔系好清楚。。。他要系我下面。。。我都唔知。。。
原帖由 yng 於 2008-6-23 10:56 PM 發表

我系细路女,都唔系好清楚。。。他要系我下面。。。我都唔知。。。
噢。。你小???金莲你咁小就识搞D淫乱男女关系架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 10:58 PM 發表

噢。。你小???金莲你咁小就识搞D淫乱男女关系架啦。。
我。。。 乜耶都唔知咖。。。天啊 唉~~无言。。。

回復 #1044 wk.hoo 的帖子

咩拒叫金莲
原帖由 yng 於 2008-6-23 11:02 PM 發表

我。。。 乜耶都唔知咖。。。天啊 唉~~无言。。。
哈。。哈。。你用来用去都扮失忆。。。扮是细路架。。:019:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:06 PM 發表
咩拒叫金莲
是啊。。他的老公叫武大郎。。

回復 #1048 wk.hoo 的帖子

点解我唔知架
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:16 PM 發表
点解我唔知架
哈。。哈。。现在知道都唔会迟啦。。。:014:

回復 #1050 wk.hoo 的帖子

D人闪晒

回復 #1051 夜雨馨 的帖子

哈。。哈。。我还在啦。。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 11:06 PM 發表

哈。。哈。。你用来用去都扮失忆。。。扮是细路架。。:019:
由头到尾都系我既错~~~我唔会留系度献世。。。我系时候走。。。。

回復 #1053 yng 的帖子

唔卑走

回復 #1053 yng 的帖子

:019: 你走佐, 剩番我老友孤零零一个人啦!:onion03: