返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-2 02:39 PM 發表

护主啊~
一样啦!!!
别太在意!!
原帖由 raytian 於 2008-10-2 02:32 PM 發表

''原来是这样,我那知道哦...误会,误会''''
437479别伤心,,,ninic很好人的,他不会这么小气的''
哈哈哈。天哥当我是妹妹仔咁来哄?
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-2 02:39 PM 發表

护主啊~
''那你要好好保护猪猪哦~
如过她给人欺负....
你懂怎样做啦''''
原帖由 真爱难求 於 2008-10-2 02:34 PM 發表

有咩??
点解我唔知
天嫂,你唔好将我同nicnic拉埋一起。。。
搞到他唔捞,我就没人保护啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-2 02:44 PM 發表

哈哈哈。天哥当我是妹妹仔咁来哄?
''对啊~乖妹妹,,谁欺负你就来天帮找我或晴晴~
ninic很好人的,你要多疼他多一点哦
原帖由 raytian 於 2008-10-2 02:44 PM 發表

''那你要好好保护猪猪哦~
如过她给人欺负....
你懂怎样做啦''''
想怎样?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-10-2 02:47 PM 發表

''对啊~乖妹妹,,谁欺负你就来天帮找我或晴晴~
ninic很好人的,你要多疼他多一点哦
哈哈哈。。天哥,他唔虾我都好啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-2 02:46 PM 發表

猪猪~~你放心啦!!NICNIC不会舍得放弃你的。。。。
其实他心里有你的啊!!!!只是爱面子!!!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-2 02:49 PM 發表

想怎样?437491
哈哈哈。。nicnic发癫啊!!!
原帖由 tingx2 於 2008-10-2 02:51 PM 發表

哈哈哈。。天哥,他唔虾我都好啦。。
他常常欺负你吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tingx2 於 2/10/2008 14:46 發表

pig pig~~dun worry~~

誰蝦你我幫你rob 晒佢d $$$$
NICNIC你不可以再这样下去了!!!
接受现实吧!!!
原帖由 wongjj 於 2008-10-2 02:54 PM 發表

pig pig~~dun worry~~

誰蝦你我幫你rob 晒佢d $$$$
''如过是辉哥或hendqiu,你也敢?
原帖由 真爱难求 於 2008-10-2 02:52 PM 發表

猪猪~~你放心啦!!NICNIC不会舍得放弃你的。。。。
其实他心里有你的啊!!!!只是爱面子!!!
哈哈哈。。。 真是。。。
原帖由 raytian 於 2008-10-2 02:53 PM 發表

437493他常常欺负你吗?
他。。他。。。唔好讲啦。。