返回列表 回復 發帖

回應 yng 第 4316 篇文章

learn to walk yet

回應 Geai 第 4317 篇文章

yes...she's learning how to walk.haha...
原帖由 cammy8080 於 2008-10-14 01:04 PM 發表

猪腩肉加牛扒.....又猪又牛怪胎
是啊。。做咩。。看我唔起起。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-10-14 09:48 PM 發表
他几时虾你呀? 么原来二哥甘衰咖
我没啊。。。宝贝啊。。我没虾bebe啊。。
连妹..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 4321 篇文章

米奇姐。。。 你最近点呀?
原帖由 yng 於 2008-10-14 09:50 PM 發表
二哥你几时变成怪胎咖?
这首歌。。送给你同bebe听。。。。
原帖由 yng 於 2008-10-15 12:41 PM 發表
米奇姐。。。 你最近点呀?
日日都是咁咯
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 wk.hoo 第 4323 篇文章

我好钟意哩首歌咖!!!

回應 mickeybblim 第 4321 篇文章

我都系。。。闷。。。
原帖由 yng 於 2008-10-15 12:49 PM 發表
我好钟意哩首歌咖!!!
唉。。你喜欢怪物吗??我就是你讲的怪胎了。。

回應 wk.hoo 第 4327 篇文章

其实我都系哩首歌入面既怪人
原帖由 yng 於 2008-10-15 12:56 PM 發表
其实我都系哩首歌入面既怪人
哦。是吗??唔觉得喎。。你咁省镜。。
我又來啦!!!有人無??
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-10-15 05:50 PM 發表

成日蝦我....我憎死你呀!!
噢噢。。我锡你都来唔切啦///边会虾你啊??