返回列表 回復 發帖

回應 cammy8080 第 4291 篇文章

我赶住出去。。。如果唔系俾人 返黎揾你
原帖由 yng 於 2008-10-14 12:42 PM 發表
小心得罪二哥呀
唔会啦...bebe同宝贝对我做咩都可以架,,,
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-10-14 12:45 PM 發表

我使驚佢....佢虾我...我就453679
我几时虾过你喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-14 12:44 PM 發表

是啦..是啦..知宝贝得她的kaka啦。。。没我啦。。
嫂嫂只有老友KAKAKA一个咋!
原帖由 cck_my 於 2008-10-14 12:47 PM 發表

嫂嫂只有老友KAKAKA一个咋!
哈。哈。。咪咁啦。。揾餐吃。。你唔使咁对我的。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-14 12:48 PM 發表

哈。哈。。咪咁啦。。揾餐吃。。你唔使咁对我的。。。
咁我又无话要阻你揾吃!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-14 12:48 PM 發表

好在你都有自知之名453696
唉..早就知道啦. .我这件猪腩肉加牛扒. .我知道架啦..
原帖由 cck_my 於 2008-10-14 12:54 PM 發表

咁我又无话要阻你揾吃!
给...给条生路啦..家阵揾吃艰难啊..

回應 cammy8080 第 4305 篇文章

他几时虾你呀? 么原来二哥甘衰咖

回應 wk.hoo 第 4307 篇文章

二哥你几时变成怪胎咖?
上黎睇下。。。
原帖由 yng 於 2008-10-15 09:16 AM 發表
上黎睇下。。。
莹莹早晨。。今日咁早既。。
哈哈。。。今日宝贝早起身,而家又训觉所以米得闲上黎咯

回應 yng 第 4314 篇文章

bb   how old ar

回應 Geai 第 4315 篇文章

she's almost 10 month-year-old nowaday.