返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 03:40 PM 發表

是啦..挂到干晒lu
哦..你都来左啊..
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-10-9 07:27 PM 發表
当然有啦... 米奇呷醋佐
哈.哈..她唔会的...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 03:39 PM 發表

我ID都有给人用架.....
哦..是吗??唔通是你的..
原帖由 yng 於 2008-10-9 07:31 PM 發表
是啦...老公仔写给我的野俾人改佐...
讲下讲下又好似系哦,之前既好似有几行字甘多既哦!!

回應 vwwo 第 4247 篇文章

过分既系我未睇就俾人改佐!!!激死我

大家好我又返來啦
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
原帖由 yng 於 2008-10-10 11:50 AM 發表
过分既系我未睇就俾人改佐!!!激死我
不过老公仔已经林到办法解决佐...
就系登录果阵,个password唔可以太过简单,同埋D问题都要放!!
anybody here????????????
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。

回應 missing 第 4251 篇文章

missing下午想回复你架..

你还有在吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 missing 第 4251 篇文章

我而家先睇到你上黎。。。 你好吗?

回應 mickeybblim 第 4252 篇文章

几日无见。。。 你好吗?
原帖由 yng 於 2008-10-14 09:02 AM 發表
几日无见。。。 你好吗?
靓女!多日不见!近来可好!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 4255 篇文章

我很好。。。我细佬霸住佐部脑所以少上黎佐。。。

回應 dicksonkhan 第 4255 篇文章

你呢?哩几日好吗?
原帖由 yng 於 2008-10-14 09:07 AM 發表
我很好。。。我细佬霸住佐部脑所以少上黎佐。。。
那你就踢他去一边咯!不就行了吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~