返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:58 AM 發表
黎唔夠幾分鐘佢就返.....
你真係無聊...........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:00 AM 發表
你真係無聊...........
初初諗住禁鐘~"薜"起門"拿"~走~
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:04 AM 發表
初初諗住禁鐘~"薜"起門"拿"~走~
結果你幾分鐘內都冇做到....無聊...
好...今晚留喺呢個主題傾....破左帖先走人............
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:05 AM 發表
結果你幾分鐘內都冇做到....無聊...
算了~黑仔
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:09 AM 發表
算了~黑仔
抵死....一早放左走咪算囉.....又要喺度行黎行去.....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:10 AM 發表
抵死....一早放左走咪算囉.....又要喺度行黎行去.....
度鐵閘頂住哂
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:12 AM 發表
度鐵閘頂住哂
咪多多藉口啦...就咁掉入黎都得啦
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:15 AM 發表
咪多多藉口啦...就咁掉入黎都得啦
o...佢都會見到了
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:17 AM 發表
o...佢都會見到了
咁你又黎....
好煩呀...我唔幾個主題走黎走去了....傾到爆帖先回第2d主題..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:19 AM 發表
咁你又黎....
都話冇諗住佢會出現嘛~

初初諗禁鐘妳實應架嘛~
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:22 AM 發表
都話冇諗住佢會出現嘛~

初初諗禁鐘妳實應架嘛~
你諗左好耐啦咁...但你都冇做到喎.....
搞到我比人問長問短...
佢諗咩我唔知...
你想害死我咪出聲囉...
妖...冇人.....