返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-9-11 12:04 AM 發表
所以吹水区闷死人啦
都系以前好玩D !

回應 vwwo 第 3963 篇文章

好怀念以前吹水的日子, 只可惜此景已不再啦!
原帖由 cck_my 於 2008-9-11 12:24 AM 發表
好怀念以前吹水的日子, 只可惜此景已不再啦!
以前D人都散晒喇。。。。。。。

回應 vwwo 第 3965 篇文章

曲终人散啦!
原帖由 cck_my 於 2008-9-11 12:49 AM 發表
曲终人散啦!
唉~~~~~~~(劲无言中)
连妹..学他地点歌给你听...

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
连妹..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 kakaka1668888 於 2008-9-10 04:28 PM 發表
老婆仔....
     對5住因工作关系.....要放假回家才可找你 ..有是要兩个星期只可回家一天....放假都要回公司走走..所以要両星期上一次网..系L0ndon租房住冇得上网 .希望見諒..... ...
老公仔,我好挂住你呀! 有时响msn见到你online仲以为你响度。。。 你得闲上黎揾我啦。。。我会等你
原帖由 kakaka1668888 於 2008-9-10 04:39 PM 發表
你還記得我们當初說个會等我大个仔同我拍拖嗎.......愛人414661
记得。。。

回應 mickeybblim 第 3969 篇文章

米奇,我又见唔到kaka呀!惨。。。

回應 yng 第 3971 篇文章

嫂嫂, 回来啦!

回應 cck_my 第 3973 篇文章

系呀!你黎喇

回應 yng 第 3974 篇文章

嫂嫂, 你去明教度睇下老友讲D野!

回應 nelsonysliew 第 3976 篇文章

nelson, 你好!