返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-9-9 11:15 AM 發表
u wan to be sponser?
I dont have meat ar  

回應 Geai 第 3932 篇文章

u can sponser a meat knite
原帖由 yng 於 2008-9-9 11:26 AM 發表
u can sponser a meat knite
呢样岩我玩!!

回應 vwwo 第 3930 篇文章

甘你要身喇,手手脚脚留俾我得喀喇

knife I have ar
原帖由 yng 於 2008-9-9 11:30 AM 發表
甘你要身喇,手手脚脚留俾我得喀喇
身我都唔要,我净系要个过程啫!
原帖由 Geai 於 2008-9-9 11:31 AM 發表

knife I have ar
果支甘细。。。。。。。。。。

回應 vwwo 第 3937 篇文章

你转手卖佐“它”米得咯
兄弟帮有奖金搂!!
连妹,你又讲找我....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 3941 篇文章

she still sleeping ar
老婆仔....
     對5住因工作关系.....要放假回家才可找你 ..有是要兩个星期只可回家一天....放假都要回公司走走..所以要両星期上一次网..系L0ndon租房住冇得上网 .希望見諒.....我有空去朋友家上网找你.思念是一種...................

回應 kakaka1668888 第 3943 篇文章

business trip ar   

回應 yng 第 3880 篇文章

你還記得我们當初說个會等我大个仔同我拍拖嗎.......愛人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 kakaka1668888 於 2008-9-10 04:39 PM 發表
你還記得我们當初說个會等我大个仔同我拍拖嗎.......愛人414661
咸ka..返黎啦。。