返回列表 回復 發帖

回應 yng 第 3787 篇文章

莹莹。。。

回應 yng 第 3787 篇文章

有sales
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 ckhooi74 第 3788 篇文章

辉哥哥。。。

回應 mickeybblim 第 3789 篇文章

系有d boutique有得扣有d无。。。
我出一出街就用佐差唔多500蚊
林下林下好似唔只呃。。。。RM 250 CRABTREE&EVELYN,RM184 JUSTLIFE ORGANIC,RM103 SKIN FOOD,RM65 WATSON...
原帖由 yng 於 2008-8-21 01:25 PM 發表
系有d boutique有得扣有d无。。。
我出一出街就用佐差唔多500蚊
噢噢。。真是豪喎。。咁你家阵在唔在屋企啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
仲有买佐朱古力。。。。
原帖由 yng 於 2008-8-21 01:31 PM 發表
仲有买佐朱古力。。。。
哈。。哈。你吃架??看住变身喎。。

回應 wk.hoo 第 3793 篇文章

而家响屋企。。。出边落佐场大雨。。。
原帖由 yng 於 2008-8-21 01:33 PM 發表
而家响屋企。。。出边落佐场大雨。。。
哦。。。msn都没开。。又在度避边个啊???

回應 wk.hoo 第 3795 篇文章

我以前读书一日吃一大排朱古力都无问题。。。
原帖由 yng 於 2008-8-21 01:35 PM 發表
我以前读书一日吃一大排朱古力都无问题。。。
哟。。。在度晒命咁话啦。。
其实系买俾宝贝吃。。。。宝贝最爱朱古力
原帖由 yng 於 2008-8-21 01:39 PM 發表
其实系买俾宝贝吃。。。。宝贝最爱朱古力
唉。。你又忘记我讲的野了。。

回應 wk.hoo 第 3797 篇文章

无喇。。。林住消失一下。。。