返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 01:56 PM 發表

哈。。哈。。咪恼啦。。。。
我没恼啊..我讲真架...朋友J...可以互相联络既
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
yng妹妹。。。
原帖由 yng 於 2008-8-7 03:45 PM 發表
救命呀!!!你两个米甘肉麻啦。。。
E d叫肉麻啊..咁你同kaka...d算咩啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 04:16 PM 發表

E d叫肉麻啊..咁你同kaka...d算咩啊..
哈。。哈。。可能他地当风趣咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 10:11 PM 發表

哈。。哈。。可能他地当风趣咯。。
系呀...没眼睇他地啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 10:14 PM 發表

系呀...没眼睇他地啊
是咯。。仲敢讲人。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 10:21 PM 發表

是咯。。仲敢讲人。。。。
是啊..他地唔响度啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 10:23 PM 發表

是啊..他地唔响度啊...
哈。。哈。。可能倾紧电话了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 10:40 PM 發表

哈。。哈。。可能倾紧电话了。。
无可能..kaka在外国...

肯能是你同连妹倾紧电话...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 10:48 PM 發表

无可能..kaka在外国...

肯能是你同连妹倾紧电话...
唉。。。我没啊。。。现在。。我同我爱的人msn紧啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 10:51 PM 發表

唉。。。我没啊。。。现在。。我同我爱的人msn紧啊。。
咁你爱人都好多个啵....msn

回應 mickeybblim 第 3579 篇文章

米奇呷醋。。。

回應 yng 第 3580 篇文章

呷醋....

回應 mickeybblim 第 3581 篇文章

你敢讲你唔系
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 11:11 PM 發表

咁你爱人都好多个啵....msn
没啊。。我得一个老鼠仔。。