返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-8-6 11:57 AM 發表
我听cammy话他应该系八月中返黎。。。再等下添。。。
至怕我等唔到啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-6 11:57 AM 發表

你好...

好啊..你慢慢爬楼.
sorry. I don't understand "爬楼" ?

回應 cck_my 第 3539 篇文章

咩事呀?点解会等唔到他出黎?

回應 andrewlsgi 第 3540 篇文章

爬楼就系复帖。。。

回應 yng 第 3541 篇文章

我都唔知点讲好!
原帖由 yng 於 2008-8-6 12:00 PM 發表
下次尽早咯。。。唔好又出刀仔,我惊咖。。。
咁下次早D...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 andrewlsgi 於 2008-8-6 12:05 PM 發表

sorry. I don't understand "爬楼" ?
算啦....
你就聊天吧...
莲妹。。。二哥来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 cck_my 第 3543 篇文章

唔紧要。。。如果要帮手既就出声,我会撑你
原帖由 yng 於 2008-8-6 01:42 PM 發表
唔紧要。。。如果要帮手既就出声,我会撑你
噢噢。。莲妹。。好豪咯。。

回應 wk.hoo 第 3546 篇文章

二哥。。。你黎啦。。。
米奇闪佐。。。

回應 wk.hoo 第 3548 篇文章

kaka既老友即系我老友。。。两面插刀,在所不迟。。。
原帖由 yng 於 2008-8-6 01:48 PM 發表
二哥。。。你黎啦。。。
米奇闪佐。。。
哦。。我知道了。。做咩没开msn啊。。你又避边个啊???

回應 wk.hoo 第 3551 篇文章

无啦。。。都无人揾我,我米唔开咯。。。
我返黎啦...