返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-8-5 07:30 PM 發表
嫂嫂, 好耐无黎探你喇, 有掛住老友吗?
耿系有。你去佐边呀?甘莱都无黎揾我?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 07:49 PM 發表

我喜欢连妹...
甘既说话你都讲得出?二哥有排伤心。。。又唔食唔训。。。

回應 yng 第 3524 篇文章

我忙呀!
辉哥哥,老鼠仔么甘早呀?

回應 cck_my 第 3526 篇文章

原来系甘。。。你最近有同kaka联络吗?有无话几时返黎?
原帖由 yng 於 2008-8-6 11:40 AM 發表

甘既说话你都讲得出?二哥有排伤心。。。又唔食唔训。。。
他不是为咗我没吃野架....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yng 於 2008-8-6 11:45 AM 發表
辉哥哥,老鼠仔么甘早呀?
我日日都早起身架..有时候就上来叫下你... 起身

回應 yng 第 3528 篇文章

我有PM他, 叫他潜够水就好返黎啦!
你地吹緊咩, 我又來聽下得唔得呀 ?

回應 mickeybblim 第 3530 篇文章

我其实都起佐身,只不过无甘早上黎。
原帖由 andrewlsgi 於 2008-8-6 11:54 AM 發表
你地吹緊咩, 我又來聽下得唔得呀 ?
你好...

好啊..你慢慢爬楼.

回應 cck_my 第 3531 篇文章

我听cammy话他应该系八月中返黎。。。再等下添。。。
原帖由 yng 於 2008-8-6 11:55 AM 發表
我其实都起佐身,只不过无甘早上黎。
下次上来陪我.....

回應 andrewlsgi 第 3532 篇文章

你好。。。欢迎你得闲上黎吹水。。。

回應 mickeybblim 第 3536 篇文章

下次尽早咯。。。唔好又出刀仔,我惊咖。。。