返回列表 回復 發帖

回應 mickeybblim 第 3476 篇文章

唔错呀!最衰你住得远,如果唔系就可以黎聚下。。。

回應 yng 第 3477 篇文章

连妹早晨..

听讲你去聚会仲带多个"路人甲"啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yng 於 2008-8-5 11:05 AM 發表
唔错呀!最衰你住得远,如果唔系就可以黎聚下。。。
噢噢。。咁开心。。下次你出不出现先??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 mickeybblim 第 3478 篇文章

系呀!我哥黎咖。。。介绍俾你好唔好呀?
原帖由 yng 於 2008-8-5 12:43 PM 發表
唔可以啊。。唔使介绍啦。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 12:43 PM 發表
你哥..真定架啊..

几岁..

回應 wk.hoo 第 3481 篇文章

你旁边个位好靓啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:54 PM 發表
你旁边个位好靓啊..
是yug来架。。。你又想讲咩啊。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:53 PM 發表

你哥..真定架啊..

几岁..
假的。。假的。。你唔好问啦。。

回應 wk.hoo 第 3485 篇文章

她好靓女啵...你地做乜没合照架
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 01:01 PM 發表

假的。。假的。。你唔好问啦。。
连妹仲没答我啊..你就换假架
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 01:01 PM 發表
她好靓女啵...你地做乜没合照架
。。我想同你合照先。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 01:03 PM 發表
我都想睇合照
我都想睇啊..
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 01:13 PM 發表

。。我想同你合照先。。
我住好远架..下次聚会先啦...
有没试过一夜情?