返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-28 11:38 AM 發表
著着草。。。。
yng妹妹。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 11:38 AM 發表
著着草。。。。
准备就绪.........................
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
著着草。。。。
哦??咩是事搞到要著草啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
返黎啦。。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 10:38 PM 發表
返黎啦。。。
连妹..又尼个照型啊..

回應 mickeybblim 第 3330 篇文章

病佐。。。喉咙痛,嘴又痛(食野咬到)惨。。。。

回應 yng 第 3331 篇文章

我就黎死啦...

回應 mickeybblim 第 3332 篇文章

做么事死啊?俾人爱死佐啊?

回應 yng 第 3333 篇文章

不系啦...

回應 mickeybblim 第 3334 篇文章

究竟咩事? 讲黎听下。。。

回應 yng 第 3335 篇文章

你想听啊...过一千万入我户口

回應 mickeybblim 第 3336 篇文章

你唔想讲就算。。。你有“亲密的爱人”我唔佐你。。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 10:55 PM 發表
病佐。。。喉咙痛,嘴又痛(食野咬到)惨。。。。
要饮多d水啊。。。知吗。。

回應 ckhooi74 第 3338 篇文章

我有啊。。今日直头灌水添。。。无食药所以用自然疗法。。。食维他命补充剂。。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 11:22 PM 發表
我有啊。。今日直头灌水添。。。无食药所以用自然疗法。。。食维他命补充剂。。。
咁今晚早d休息啦。。 训唔够都唔好架。。