返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 02:52 PM 發表

美人去咗边啊...
远在天边近在眼前。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-26 02:53 PM 發表

远在天边近在眼前。。
我眼前就系你..辉大哥..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
大家好﹐首歌唱得真係好好聽!!

寂靜 若笑聲不再動聽說話 無奈已聽不到怎呼應能用心聽 仍未肯定雙眼總算可以 看清 *誰會以真心的對我 如若說出口 可算麼又無需許下承諾 只怕甜言蜜語出錯用我雙眼看會否清楚 問那位真心的對我直覺推測應該會是沒有錯 假使 沒有開口說在意心裡其實很清楚你的真摰無用猜疑 如若表示輕輕一個擁抱 已知

回應 missing 第 3297 篇文章

边个唱咖?咩歌名?

回應 mickeybblim 第 3294 篇文章

你同二哥。。。

回應 ckhooi74 第 3293 篇文章

d衰野等他地自己搞掂。。。
原帖由 yng 於 2008-7-27 10:07 AM 發表
你同二哥。。。
同我咩啊。。你又想搞咩啊。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-27 10:09 AM 發表
d衰野等他地自己搞掂。。。
咩衰野啊。。你咪吓我啊。。我年纪大。。不吓得架。。。

回應 wk.hoo 第 3302 篇文章

扮野。。。 你执生。。。
原帖由 yng 於 2008-7-27 12:43 PM 發表
扮野。。。 你执生。。。
哈。。哈。。没野发生了。。。事过境清了。。

回應 wk.hoo 第 3304 篇文章

事过境迁。。。甘快?真唔真啊?
原帖由 yng 於 2008-7-27 12:57 PM 發表
事过境迁。。。甘快?真唔真啊?

哈。哈。。想知啊。。请我饮茶就讲古仔你听。。。
有人無??
连妹...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 04:20 PM 發表
连妹...
你又咩事咁激动啊??