返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-25 09:24 PM 發表
你地两个。。。 有路。。。。。
你去左边????
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-25 09:24 PM 發表
你地两个。。。 有路。。。。。
有路..
单程路..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 10:08 PM 發表

真系。。。可以吗???。。。。他又点。。。
..当我没讲过
原帖由 yng 於 2008-7-25 10:14 PM 發表
你地两个黎真咖?我
你地两个做么啊...
原帖由 yng 於 2008-7-25 09:22 PM 發表
辉哥哥。。。。做咩又唔理我啊???
有人话我烦住你。。所以我嘛唔烦你咯。。。

回應 ckhooi74 第 3284 篇文章

又一对..

回應 mickeybblim 第 3285 篇文章

咩一对啊。。
讲你啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-26 12:57 AM 發表
咩一对啊。。
讲你啊。。。
我同伟哥啊..
你同连枚啊..
连妹

失踪ing...................
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 02:08 AM 發表

我同伟哥啊..
你同连枚啊..
我。。我。。终于等到这一日了。。。。。 开心到哭个只啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-26 12:07 PM 發表

恭喜啊2嚄。。。终于赢得美人归。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-26 12:07 PM 發表

我...错啦
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-26 01:55 PM 發表

恭喜啊2嚄。。。终于赢得美人归。。。
美人去咗边啊...

回應 mickeybblim 第 3291 篇文章

你错咩啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-26 02:52 PM 發表
你错咩啊。。
我自己知...