返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-25 03:28 PM 發表

唔通系我。。。
最大嫌疑...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yng 於 2008-7-25 03:28 PM 發表
我地边有讲野细细声啊?
我听不到.............................
原帖由 yng 於 2008-7-25 03:34 PM 發表
唔系啦。。。有人约我今晚出去,但系我唔想见到他。。。
伟哥约你出借啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 05:01 PM 發表

最大嫌疑...
咁我今日开始唔烦你地了。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-25 03:26 PM 發表
唔系啊 。。。唔想俾某人见到我烦住晒。。。哈哈。。。
唔通是讲紧我??!!咁我走咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-25 03:34 PM 發表
唔系啦。。。有人约我今晚出去,但系我唔想见到他。。。
噢噢。。有男仔约喎。。。在度晒紧命咯。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 05:02 PM 發表

伟哥约你出借啊...
唔是我啦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-25 06:11 PM 發表

咁我今日开始唔烦你地了。。。。。。。
你几时烦我地啊..
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 06:19 PM 發表

唔是我啦。。。
你想同我出街....
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 06:40 PM 發表

你几时烦我地啊..
放心。。 我唔会再烦你同连妹了。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-25 06:42 PM 發表

放心。。 我唔会再烦你同连妹了。。。。。。。
又咗新look

回應 ckhooi74 第 3274 篇文章

辉哥哥。。。。做咩又唔理我啊???

回應 mickeybblim 第 3273 篇文章

你地两个。。。 有路。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 06:41 PM 發表

你想同我出街....
真系。。。可以吗???。。。。他又点。。。

回應 wk.hoo 第 3278 篇文章

你地两个黎真咖?我