返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-14 01:24 PM 發表

你话我地倾既唔0岩你倾,甘讲到靓仔你实0岩。。。而昨晚话你甘多日无见你条佬,所以你同他咩咩。。。
阿ka嫂~如果kaka无卑家用你,你话过我知.我帮你教训他.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-14 01:34 PM 發表

阿ka嫂~如果kaka无卑家用你,你话过我知.我帮你教训他.....
去新环境做野。。唔驶搞到好似讲遗言咁的。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 2895# 的帖子

你可以快手少少无呀???????
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-14 01:34 PM 發表

哩个月无俾。。。。不过他要d钱黎医病。。。
原帖由 yng 於 2008-7-14 03:20 PM 發表

哩个月无俾。。。。不过他要d钱黎医病。。。
叫他下个月补返~~你话我叫既~~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-14 03:23 PM 發表

叫他下个月补返~~你话我叫既~~~
如果他无补返系米你俾我先?

回復 2899# 的帖子

过左500个过他喇......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-14 03:26 PM 發表
过左500个过他喇......
噢。。。他有醒我20个。。。

回復 2901# 的帖子

醒么野啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-14 03:58 PM 發表
醒么野啊..
醒野啦。。你以为醒咩啊。。。

回復 2902# 的帖子

老公仔醒家用俾我。。。你又想要啊?
原帖由 yng 於 2008-7-14 04:45 PM 發表
噢噢。。拿到家用啦。。。。几多先??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-14 04:05 PM 發表

醒野啦。。你以为醒咩啊。。。
甘系醒么野先...甘
原帖由 yng 於 2008-7-14 04:45 PM 發表
你个咖哩..
我没兴趣..
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-14 07:38 PM 發表

噢噢。。拿到家用啦。。。。几多先??
叫连妹分D俾你...