返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-10 04:44 PM 發表

你。。。甘话我老公仔。。。 他只不过系风流少少姐。。。
你可以忍受咁样的生活吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-10 05:04 PM 發表

你可以忍受咁样的生活吗??
唔得又可以点?唯有各有各玩咯。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 05:09 PM 發表

唔得又可以点?唯有各有各玩咯。。。。
宝贝。。你唔可以咁堕落下去架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-10 05:11 PM 發表

宝贝。。你唔可以咁堕落下去架。。
甘你想我点?
原帖由 yng 於 2008-7-10 09:02 PM 發表

甘你想我点?
''你跟kaka离婚,,跟废王在一起啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-7-10 09:06 PM 發表

355668''你跟kaka离婚,,跟废王在一起啊
噢噢。。天兄。。你咪乱讲啊。。我惊宝贝和介意哦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-10 09:56 PM 發表

噢噢。。天兄。。你咪乱讲啊。。我惊宝贝和介意哦。。
'''她应该会很开心啊~这么多人喜欢她de''
原帖由 raytian 於 2008-7-10 09:59 PM 發表

355697'''她应该会很开心啊~这么多人喜欢她de''355698
咁样讲。。。天兄你都。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-10 10:03 PM 發表

咁样讲。。。天兄你都。。。
''又拖我下水,,你不要小mickly了吗?
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:07 PM 發表

''又拖我下水,,你不要小mickly了吗?355718
哗。。天兄。。乜你咁讲野啊。。你想害我咩。。。
原帖由 raytian 於 2008-7-10 09:06 PM 發表

你个ideal都几好架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

甘米奇点啊? 天兄想要米奇所以叫二哥同我一起。。。。
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:07 PM 發表

''又拖我下水,,你不要小mickly了吗?355718
不喜欢都无变架..我中可以选择多D
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-10 10:15 PM 發表

哗。。天兄。。乜你咁讲野啊。。你想害我咩。。。
你想米去咯..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-10 10:16 PM 發表

你个ideal都几好架
但废兄很爱你哦~怎么办呢?  ''