返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-5 23:18 發表
你终于返黎啦。。。等佐你好莱。。。
系呀,好忙!!
。。。。今晚我爱的人在散心可惜我太不幸没有份
而他此际可能和情人拥吻,人在庆节我却箭穿心。。。。
连妹,又出咗街....:019:
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-6 12:34 PM 發表
连妹,又出咗街....:019:
哈。。哈。。她就出街了。。你做咩唔出街啊。。

出去行下啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2344 wk.hoo 的帖子

我怕麻烦+晒太阳..:019:
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-6 12:42 PM 發表
我怕麻烦+晒太阳..:019:
我。。我

回復 #2346 wk.hoo 的帖子

你..做么啊..
中没出去:onion31:
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-6 12:53 PM 發表
你..做么啊..
中没出去:onion31:
哦。。是喎。。。就一点了。。我出去了。。

回復 #2348 wk.hoo 的帖子

我都闪啦~~
今晚见..
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-6 12:56 PM 發表

哦。。是喎。。。就一点了。。我出去了。。
又撞唔到你喇~~:019:
入谷温人
有无人系到??
我返黎啦。。。。
原帖由 missing 於 2008-7-6 02:42 AM 發表

系呀,好忙!!
。。。。今晚我爱的人在散心可惜我太不幸没有份
而他此际可能和情人拥吻,人在庆节我却箭穿心。。。。
missing。。。唔好意思 。。。我今日出佐去。。。
你好吗?最爱你就系因为你爱用歌词代表你既心情。。。
我都好钟意听歌咖。。。:014:
原帖由 cammy8080 於 2008-7-6 06:41 AM 發表
嫂嫂.........起身未呀???:onion03:
cammy你点啊?伤口仲痛啊?
原帖由 yng 於 2008-7-6 11:06 PM 發表
我返黎啦。。。。
浦左成日。。甘愿番来啦。。

回復 #2355 wk.hoo 的帖子

今日一早出佐出买野。。。下午我细佬要打机所以咪甘迟咯。。。:019: