返回列表 回復 發帖
cammy快快好返。。。我等你返来。。。
祝你手术成功。。。
无晒人。。。。

回復 #2208 yng 的帖子

相信大家既心情都好低落。。。:019:
辉哥!
原帖由 cck_my 於 2008-7-3 10:06 PM 發表
辉哥!
健仔。。。
唔好咁。。。
cammy一定会返黎同我地倾计架。。。

回復 #2211 ckhooi74 的帖子

系啊。。。她会好快返来。。。

回復 #2211 ckhooi74 的帖子

我都知, 但.........:onion03:

回復 #2212 yng 的帖子

都唔知点解,虽然同cammy唔系好熟,但个心有点酸酸既感觉。。想流眼泪。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-3 10:15 PM 發表
我都知, 但.........:onion03:
我地全部都好关心她既。。。。你唔洗:onion03:
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-3 10:17 PM 發表
都唔知点解,虽然同cammy唔系好熟,但个心有点酸酸既感觉。。想流眼泪。。
唉~~~我都唔知点讲。。。:019: 我都好难过。。。
原帖由 yng 於 2008-7-3 10:23 PM 發表

唉~~~我都唔知点讲。。。:019: 我都好难过。。。
宝贝。。我家阵眼湿湿了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-3 10:27 PM 發表

宝贝。。我家阵眼湿湿了。。。
虾?你点啊?唔好甘啦。。。唔好睇唔开啊。。。。
大家唔好咁啦! 依家应该做紧手术啦, 我地要撑Cammy!
原帖由 cck_my 於 2008-7-3 10:30 PM 發表
大家唔好咁啦! 依家应该做紧手术啦, 我地要撑Cammy!
好啦。。。咁我地精神上支持佢。。。

回復 #2219 cck_my 的帖子

健仔讲得0岩。。。。我地撑她! 唔可以再甘样落去。。。。