返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-2 11:36 PM 發表

最紧要你霖。。。我就会。。。。爽。。。。
噢噢噢。。原来你把口。。咁有功能架。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2058 kakaka1668888 的帖子

你低。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 11:38 PM 發表

噢噢噢。。原来你把口。。咁有功能架。。。。。
二哥你林去边?唔通你0岩果米野?
原帖由 yng 於 2008-7-2 11:40 PM 發表

啊。。我没啊。。不过,你一讲开。。我就想到咯。。。
原帖由 yng 於 2008/7/2 15:36 發表

最紧要你霖。。。我就会。。。。爽。。。。
你爽‘‘‘‘:onion10: 我就.......興.............粉......:014: :014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 11:41 PM 發表

啊。。我没啊。。不过,你一讲开。。我就想到咯。。。
估唔到你都同他地一样甘“有taste”。。。。。
原帖由 yng 於 2008/7/2 15:40 發表

邊未呀 ....你好清楚

回復 #2067 kakaka1668888 的帖子

我估下姐。。。。

回復 #2067 kakaka1668888 的帖子

榴莲味???
入谷温人
原帖由 yng 於 2008-7-2 11:48 PM 發表

估唔到你都同他地一样甘“有taste”。。。。。  
唔。。你咁有味道。。。阿三都讲你有味道啦。。
原帖由 toyo88 於 2008/7/2 15:54 發表
榴莲味???
阿大我行开左你見到有事買定个朱笼家法事后
原帖由 toyo88 於 2008-7-2 11:54 PM 發表
榴莲味???
死野你。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008/7/2 16:02 發表

唔。。你咁有味道。。。阿三都讲你有味道啦。。
二叔公..又想玩三P呀

回復 #2071 kakaka1668888 的帖子

你甘对我??? 就因为个老淫三?

回復 #2073 kakaka1668888 的帖子

3P留返俾你地玩啦。。。我负责影来卖。。。