返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-7-2 06:38 PM 發表
你踩我做么?成日用暴力对待我。。。。
锡返咯
原帖由 yng 於 2008-7-2 06:41 PM 發表

你条友炸炸递递。。。。。明明自己做紧女主角。。。哩d系咪叫当局者迷叻。。。。
...落咗画..家下新戏...

回復 #2001 mickeybblim 的帖子

为入戏肉既坡啵。。。甘快玩完?伟哥都未出声。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-2 06:55 PM 發表
为入戏肉既坡啵。。。甘快玩完?伟哥都未出声。。。。
出咩声啦。。家阵我都给你几个射到周身都是箭了。。出声的话咩死得快D。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
回到家了...嘻:onion05:
原帖由 susanice 於 2008-7-2 08:09 PM 發表
噢噢。。刚刚放工番到???
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 08:13 PM 發表

噢噢。。刚刚放工番到???
嗯...對呀無錯:onion14:
原帖由 susanice 於 2008-7-2 08:09 PM 發表
你返来啦。。。。:onion14:
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 08:06 PM 發表

出咩声啦。。家阵我都给你几个射到周身都是箭了。。出声的话咩死得快D。。。
你就好啦。。。享齐人之福。。。几多人恨都恨唔到啊。。。。:014:
原帖由 yng 於 2008-7-2 08:22 PM 發表

你就好啦。。。享齐人之福。。。几多人恨都恨唔到啊。。。。:014:
唉。。。我给你地搞到。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 08:27 PM 發表

唉。。。我给你地搞到。。。。
宝贝你唔死得咖。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-2 08:29 PM 發表

宝贝你唔死得咖。。。。
唉差唔多就了。。。你等下。。就快架啦。。
你地个关系..已经去到宝贝

回復 #2013 mickeybblim 的帖子

我用臭格担保!!他地系无野既~!!!
入谷温人

回復 #2013 mickeybblim 的帖子

他系宝贝,你系darling