返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:07 PM 發表

条C呢??
哈。。哈。。唔知喎。。。你讲咩啊。。点解我唔明架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我返来佐。。。。。。。。。。。:019:

回復 #1764 yng 的帖子

yng妹妹早晨。。。:onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-30 09:30 AM 發表
yng妹妹早晨。。。:onion14:
阿大早晨! 他地竟然话我瓜佐。。。。。:onion03:
原帖由 yng 於 2008-6-30 09:31 AM 發表

阿大早晨! 他地竟然话我瓜佐。。。。。:onion03:
边条友仔咁无口德啊。。
原帖由 yng 於 2008-6-30 09:28 AM 發表
我返来佐。。。。。。。。。。。:019:
噢噢。。你去左边喎。。有没挂我啊。。我就好挂你呢。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-30 09:33 AM 發表

边条友仔咁无口德啊。。
二哥同三佬!!!:onion03:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 09:40 AM 發表

噢噢。。你去左边喎。。有没挂我啊。。我就好挂你呢。。
你话我瓜佐。。。。挂住我条C啊?

回復 #1771 cammy8080 的帖子

cammy姐姐,我都好卦住你呀。。。。。:014:
yng~~

舍得返黎啦~~

回復 #1773 mickeybblim 的帖子

靓女米奇。。。唔好甘讲。。。:onion03:
我头痛佐俩日啊。。。好唔舒服所以无上来。。。:onion10:
原帖由 yng 於 2008-6-30 01:32 PM 發表
靓女米奇。。。唔好甘讲。。。:onion03:
我头痛佐俩日啊。。。好唔舒服所以无上来。。。:onion10:
sorry lo

亲返...

家下钟有没事啊...
原帖由 yng 於 2008-6-30 09:53 AM 發表

你话我瓜佐。。。。挂住我条C啊?
瓜左个只叫阿莲。。你是叫阿莲咩。。

我是叫你做宝贝的喎。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-30 01:51 PM 發表
咁勁....頭痛都痛兩日...你無食藥咩??
咁你又点啊。。医生讲你咩事啊。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-30 01:51 PM 發表
咁勁....頭痛都痛兩日...你無食藥咩??
你换左头像........:onion10:
入谷温人