返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:07 PM 發表

便心啫

亞婆返來囉, 不過又去阻街, 遲d來.
讲我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
<<破军>>骇客组织..分工资给骇客暗部..
请各位骇客暗部去这申请工资
http://www1.tvbnow.com/viewthrea ... &extra=page%3D1
赶快在8月5号之前申请才有工资哦!!
原帖由 hendytiu 於 2008-7-28 01:09 AM 發表
骇客组织..分工资给骇客暗部..
请各位骇客暗部去这申请工资
http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=407320&pid=10627708&page=1&extra=page%3D1
赶快在8月5号之前申请才有工资哦!! ...
喂。。。很高的薪资勒。。。所以不必宣传吧。。。
大家好。。。我回来了。。。好久不见了。。。。。
原帖由 how2109 於 28/7/2008 02:11 發表

喂。。。很高的薪资勒。。。所以不必宣传吧。。。
好開心~~咁快有薪水~~
原帖由 how2109 於 28/7/2008 02:12 發表
大家好。。。我回来了。。。好久不见了。。。。。
你好呀~~我是新成員ar~~~
冇人在嗎?~~
又是時差 ....大家都睡了嗎?! ....我剛吃完 Lunch咋.....
原帖由 wongjj 於 2008-7-28 04:34 AM 發表
又是時差 ....大家都睡了嗎?! ....我剛吃完 Lunch咋.....
你好。。。对不起。。。刚看完球嘛。。。
原帖由 how2109 於 28/7/2008 04:44 發表

你好。。。对不起。。。刚看完球嘛。。。
你好~
我忙緊 "虛擬股市"~~
請問我哋家族有冇人玩緊 "虛擬股市"? 有冇心得 ar??!......好難玩ar....
骨人10去了上课
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 28/7/2008 11:42 發表
骨人10去了上课
你也是學生嗎? 上課有那麼可怕嗎?!
哈哈, 大家好.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 28/7/2008 11:53 發表
哈哈, 大家好.
你好啊~~~