返回列表 回復 發帖
原帖由 3va 於 2008-7-27 11:34 AM 發表

回了。。
你去我们家族报到拿花红了没??
Hey~ 請問有冇人玩緊 or 玩過'虛擬股市'ar?
原帖由 3va 於 2008-7-27 11:38 AM 發表

你好。。
你也是香港人??
不是!!我是malaysia人!!哈哈!!你呢??
原帖由 wongjj 於 2008-7-27 11:39 AM 發表
Hey~ 請問有冇人玩緊 or 玩過'虛擬股市'ar?
我现在在玩緊虛擬股市咯!!不是很回玩!!做么呢??
原帖由 3va 於 2008-7-27 11:36 AM 發表

是咯。。
你也是??
haha~ 我呢邊現在是8:40pm~~ 但我剛剛真的睡2小時午睡呢

好爽~~
原帖由 hendytiu 於 2008-7-27 11:41 AM 發表

我现在在玩緊虛擬股市咯!!不是很回玩!!做么呢??
我也玩緊....玩到有D灰暗....無起色....
原帖由 wongjj 於 2008-7-27 11:45 AM 發表

我也玩緊....玩到有D灰暗....無起色....
我都是!!很难玩!!我不是很会玩!!
原帖由 hendytiu 於 2008-7-27 11:38 AM 發表

你去我们家族报到拿花红了没??
正在报道。。
我好多時仲要係指標....買乜跌乜

唔知點解d人點可以咁快過百萬.....仲有人可上市tim la
亞大將你好呀, 得間去我地果邊坐下, 飲杯茶.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
老大, 請問點樣可以升級唔做"原始人" ar?!
原帖由 wongjj 於 2008-7-27 11:54 AM 發表
我好多時仲要係指標....買乜跌乜

唔知點解d人點可以咁快過百萬.....仲有人可上市tim la
就是咯!很难玩的!!除非是每天守在股市!!哈哈!!
原帖由 hendytiu 於 2008-7-27 12:03 PM 發表

就是咯!很难玩的!!除非是每天守在股市!!哈哈!!
Actually....就是因為我每天都上去十次八次....咁先灰暗...
原帖由 wongjj 於 2008-7-27 11:58 AM 發表
老大, 請問點樣可以升級唔做"原始人" ar?!
多回帖和做有用的标题!!如果版主看到你的标题好的话!!他会给你积分!!到时候你回升level了!!100积分是浪人!!
努力吧!!
原帖由 CC517 於 2008-7-27 11:58 AM 發表
亞大將你好呀, 得間去我地果邊坐下, 飲杯茶.

好啊好啊!!我会过去的!!等一下!