返回列表 回復 發帖
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 19:31 發表

是咯是咯!!!交交朋友嘛。。。
hha.....你最知我心^^......我是一個靚女黎嫁嗎!!
黎有傾有講區既【彩虹聊天室】搵到我
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-26 07:27 PM 發表

結左婚都可以傾計嫁姐!!
系我错.........................................
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 19:32 發表

米斋吹LO~
??????????????唔明
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 07:32 PM 發表

米斋吹LO~
那就乖了。。。

原帖由 toyo88 於 2008-7-26 19:32 發表

系我错.........................................
haha...算啦算啦!!!......
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-26 07:33 PM 發表

??????????????唔明
对唔住.............................
入谷温人
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-26 07:34 PM 發表

haha...算啦算啦!!!......
我原谅唔到自已,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 19:35 發表

我原谅唔到自已,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
=.=....有冇咁嚴重呀!!
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 07:35 PM 發表

好。。那你自尽啦 !!!哈哈。。。need my help ...
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 07:34 PM 發表

对唔住.............................
老三你呀。。。。

原帖由 edwin10 於 2008-7-26 07:39 PM 發表

好。。那你自尽啦 !!!哈哈。。。need my help ...
我自已黎
入谷温人
原帖由 walala 於 2008-7-26 19:39 發表

老三你呀。。。。
唔好引我笑啦!!
原帖由 toyo88 於 2008-7-26 19:41 發表

我自已黎
haha........我唔幫你啦..幫唔到!!
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-26 07:42 PM 發表

唔好引我笑啦!!
开心就好喽。。。

原帖由 toyo88 於 2008-7-26 07:41 PM 發表

我自已黎
做兄弟的,我一定帮你