返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-29 05:19 AM 發表

wait u ar~~
我返来啦,落雨呀
原帖由 queenalau 於 29/8/2008 06:52 發表

我返来啦,落雨呀
i know....a bit cold today~~
原帖由 manyiu 於 2008-8-29 05:59 AM 發表

i took him to have 安樂死! 早上見他好似沒什麼, 有誰知到他去唔到 廁所, 冇胃口食野, 有一隻腳因為中風的關係, 血流唔到變黑色. 佢由於辛苦, 經常咬它自己隻腳, 我見佢好可憐! 帶去 vet 度檢查, vet 話佢好虛弱,  ...
唉,都唔知讲咩好!
节哀顺便啦~
坐下先.............
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 29/8/2008 07:44 發表
坐下先.............
hihi~~ mickey~~
anyone here??
原帖由 wongjj 於 2008-8-29 08:28 發表
anyone here??
yes
jj,, nenek ask why u kill nenek
原帖由 rrliew 於 2008-8-29 06:14 AM 發表

sorry,manyiu,hamster系寵物吗
hamster 是老鼠一種, 不過似兔仔多d! 佢地唔咬人, 好有人性, 喜歡乾淨, 食齋的!

回應 rrliew 第 4691 篇文章

why kill nenek  
Dear 破軍駭客族人 & 其他朋友~~ pls go there & take a look~~ about my stock #131

http://www.tvbnow.com/thread-435729-1-1.html

Thanks~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-8-25 04:51 PM 發表

他没有photo给你看啊!!
我们会在这个星期三拍破军骇客组织的全家福啊!!
各位敬请期待啊!!
真的假的看看。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-29 07:05 PM 發表

真的假的看看。。。
sorry..不好意识各位! 破军骇客族人要考试了!
所以没放picture给各位欣赏!
真的不好意识!等我们九月二十号考完试了, 再放picture给各位欣赏!
再跟大家吹水!
谢谢!

回應 hendytiu 第 4696 篇文章

i wait u
hihi~~~anyone here???

回應 hendytiu 第 4696 篇文章

比我早考比我迟考完