返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-10-23 10:45 AM 發表

哈哈。。要换啊??
都是唔好啦。。费事有人来闹我。。讲我搞到呢度好似猪栏。。
哈哈哈,miaomiao黎闹猪猪,度门没锁好,搞到一大堆猪出晒黎...

or 猪猪走左出黎,所以D猪公出晒黎温猪猪吖?

(学辉哥话斋:猪猪好红吖!

回應 nicnic1161 第 10582 篇文章

nicnic&猪猪
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 miaomiao88 第 10585 篇文章

风嫂
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-23 11:57 AM 發表

哈哈哈,miaomiao黎闹猪猪,度门没锁好,搞到一大堆猪出晒黎...

or 猪猪走左出黎,所以D猪公出晒黎温猪猪吖?

(学辉哥话斋:猪猪好红吖! ) ...
你又蛇出来啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-23 12:13 PM 發表
风嫂
hihi, mickey
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-23 12:14 PM 發表
你又蛇出来啦!
呵呵,蛇上来“学人”看戏
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-23 12:16 PM 發表

呵呵,蛇上来“学人”看戏
你要看什么戏啊?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-23 12:18 PM 發表
你要看什么戏啊?
一个小时够时间看柯南
严禁灌水哦!
      !灌水者没奖金拿!

严禁9吾答8的回复
            突然弹出来抢金者,没奖金可拿!(因为会对其他人不公平)  

神秘金楼!来咯!从11000-13000楼!会有五个神秘金楼!

1) 100033tvb
2) 200033tvb
3) 300033tvb
4) 400033tvb
5) 500033tvb

原帖由 miaomiao88 於 2008-10-23 12:16 PM 發表

hihi, mickey
E度好热啊,不可以坐太耐

<---小白会
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-23 12:21 PM 發表
严禁灌水哦! http://bq.caihongqq.com/qqnew2/33.gif" border="0">
      !灌水者没奖金拿!
                                        严禁9吾答8的回复
            突 ...
什麼事又有大字報...
(小白我來了)
(不過要吃飯啦)
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-5 10:18 AM 發表

http://www3.tvbnow.com/attachments/200 ...
我很喜欢你的“logo”,特别是那个monkey转来转去的,哈哈,很“切题”
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-23 12:23 PM 發表

什麼事又有大字報...
(小白我來了)
(不過要吃飯啦)
下午再来... 吃饭要紧
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-23 12:23 PM 發表

E度好热啊,不可以坐太耐

哦,惯咔啦,火太大我地重可以开个BBQ party, “火”尽其用!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-23 12:20 PM 發表

一个小时够时间看柯南
我刚才是看四大名捕21啊!