返回列表 回復 發帖
$$$I'm coming~~
...rocky not back home today
原帖由 wongjj 於 2008-10-9 02:14 PM 發表
...rocky not back home today
一个坏消息,我台笔记本电脑坏了,拿去维修了。。可能要一个星期

我现在只能借宿舍其他人的上一下而且。。JJ

这个馆就交给你打理一下啦...

如果有人中了金楼,你先帮我发奖金吧....谢谢JJ啦 .....

原帖由 rockyguo 於 2008-10-8 08:55 PM 發表

一个坏消息,我台笔记本电脑坏了,拿去维修了。。可能要一个星期

如果有人中了金楼,你先帮我发奖金吧....谢谢JJ啦 .....

...
靚仔~~HI
born to die
原帖由 YUYUME 於 9/10/2008 16:59 發表

靚仔~~HI
hihi~~靚女yuyume ~~

welcome ar~~want to rob $$ here ma???
原帖由 rockyguo 於 9/10/2008 16:55 發表

...
u'r welcome~~

rocky快d返ar
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 09:36 PM 發表

hihi~~靚女yuyume ~~

welcome ar~~want to rob $$ here ma???
有人話佢好靚仔ma~咪入黎睇囉..
一黎為睇靚仔
二黎為錢
born to die

回應 wongjj 第 801 篇文章

bbb's com fix yet
原帖由 YUYUME 於 2008-10-9 05:37 PM 發表

一黎為睇靚仔
二黎為錢
u dont have salary ka mei ??
原帖由 Geai 於 9/10/2008 17:38 發表
bbb's com fix yet
duno ar..i think she go out shopping today
原帖由 YUYUME 於 9/10/2008 17:37 發表

一黎為睇靚仔
二黎為錢
靚仔not here now... ~~

為錢....~250post more
原帖由 Geai 於 2008-10-8 09:38 PM 發表

睇到頭暈~~~~唔明..
born to die
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 09:41 PM 發表

靚仔not here now... ~~

為錢....~250post more
唔係啊~~
born to die
原帖由 Geai 於 9/10/2008 17:38 發表

....salary...of 'coz 唔夠rob $$ 咁好揾la
原帖由 YUYUME 於 9/10/2008 17:41 發表

睇到頭暈~~~~唔明..
火炊幫仲有冇糧出ar??

多嗎??