返回列表 回復 發帖
叫我miao miao啦...喵~~
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-21 03:17 PM 發表
hihi everybody~

蓝云,升职哦..恭喜恭喜...
你来了啊。。。miaomiao....
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:07 PM 發表

聽完manyiu既建議,

暫時5係好敢bt, 俾佢休息o下,  冇$$$$買新電腦.... 
唔洗咁驚, 我都經常 bt 我最舊部電腦成 5 年, 個 hard drive 還有 710% 健康, 你只要好似 + 屋咁, 平日齊齊正正 就冇咁容易壞! hard drive 唔貴, 有 $$$ ok!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:19 PM 發表

5係好記得原振侠講mud,,,,

李嘉欣的確幾靚, 不過李綺虹好d, smile好甜!
哈哈。。她的两个都一样好靓啊。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-21 03:21 PM 發表
广紧乜?
講緊你lor! 
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-21 03:21 PM 發表
广紧乜?
讲着很久很久之前的戏剧啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:17 PM 發表

哈哈。。。没问题。。。
哇。。你想到哪里去了。。。。
拜託你啦! 

冇呀

就係成日都冇用腦諗野.....
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:27 PM 發表

拜託你啦! 

冇呀

就係成日都冇用腦諗野.....
是咯。。都忘了问你。。。
怎样称呼你啊。。。
叫你milo啊。。。。
哦...爬完帖了,ah sir早晨吖?真既好耐了啵...
原帖由 manyiu 於 2008-9-21 03:24 PM 發表

唔洗咁驚, 我都經常 bt 我最舊部電腦成 5 年, 個 hard drive 還有 710% 健康, 你只要好似 + 屋咁, 平日齊齊正正 就冇咁容易壞! hard drive 唔貴, 有 $$$ ok! ...
就係平時少lor, e+ 要多d keep 住做至得!

有冇o係e 度買3 呀, 定係番去先買? 
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:29 PM 發表

是咯。。都忘了问你。。。
怎样称呼你啊。。。
叫你milo啊。。。。
milo/ mei6仔都得, 我最中意飲milo! 
打卡~開工
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-21 03:30 PM 發表
哦...爬完帖了,ah sir早晨吖?真既好耐了啵...
是啊。。。我只是记得一点一点他的故事。。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-21 03:33 PM 發表

milo/ mei6仔都得, 我最中意飲milo! 
哈哈。。。那我就叫你milo咯。。。。
hi hi~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!