返回列表 回復 發帖
呢度真系“波经场”啊!
原帖由 rockyguo 於 2008-10-3 12:46 AM 發表

热刺1比1 啊...我无买啊。。输左无怪我话搭沉船啊...
丙.......林尾香
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 11:53 PM 發表

thx先啊...

1000楼有你的300,000  赞助啊..  

好似那班强盗对此无乜兴趣....
啊rock英超吹水新馆 名字问题,英超吹水,女生不会球的

就算我一人都很难帮忙爆帖
描述: 根据edwin意见,500楼200,000 1000楼500,000 3000楼300,000 6000楼600,000

target 太远了。。。五百五百,或一千一千才可以的嘛

不用写根据edwin意见
hihi~rocky~~& edwin
原帖由 wongjj 於 2008-10-3 11:42 AM 發表
要不要帮忙爆帖丫?
原帖由 edwin10 於 2008-10-3 11:37 AM 發表

啊rock英超吹水新馆 名字问题,英超吹水,女生不会球的

就算我一人都很难帮忙爆帖
行了一日街...宜家先回来...又要重装另一台电脑的系统..

算啦....爆不了就算....可能懂波的不黎here吹咯...顺其自然啦.....

非常感谢ed仔啦。。。。。。。无必要为了要人爆楼而set金啦...自然点.....想来吹的...吹乜都可以....我都欢迎...

我建这个馆的原意是希望吹水区的喜欢足球朋友们能有个专门的贴吹下球..。。。。

再次感觉帮你我爆了500楼的兄弟姐妹们

感觉和你们吹》。很开心...虽然大家地理分隔很远..但是,也很开心...

还有一些新认识friend们. jj 啦.mikey姐..dick哥..还有些来吹了下的chuu啦..
原帖由 edwin10 於 2008-10-3 11:43 AM 發表

要不要帮忙爆帖丫?
拉D人来讲下波啦....最好啦。。。。

来吹水也可以....我刚回来....另一台电脑系统又崩溃了。。。。重装ing
原帖由 wongjj 於 2008-10-3 11:42 AM 發表
hi  jj i am back
i duno ...讲波....i always follow fai fai buy what then i buy what j ~~

我最近仲迷上左玩pet tim

不過我依然最愛rob$$$$
今晚怎样看哦!利物浦对曼城
原帖由 qqbubu 於 4/10/2008 10:09 發表
i'll see fai fai buy what then i buy what lor hahaha
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 10:09 AM 發表
利物浦 sure win
原帖由 ahman1995 於 2008-10-4 10:23 AM 發表
利物浦 sure win
曼城好似主场啊.......

我反而睇好曼城....
原帖由 wongjj 於 2008-10-4 10:02 AM 發表
i duno ...讲波....i always follow fai fai buy what then i buy what j ~~

我最近仲迷上左玩pet tim

不過我依然最愛rob$$$$
jj忘了谢谢你的500瓶exp药.....我的pet一口气吃下去了。..点到我手都累...