返回列表 回復 發帖
你返黎去试下咯
lhy92725 發表於 2009-9-22 09:32 AM
E+你響CHINA, 我響AMERICA ,其實實際我哋系TOGETHER啦
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
呢个是传统啦
lhy92725 發表於 2009-9-22 10:31 PM
香港一d 圍村地方都一樣照放炮仗, 警察都隻眼開隻眼閉
E+你響CHINA, 我響AMERICA ,其實實際我哋系TOGETHER啦
JackyNelson 發表於 2009-9-22 10:34 PM
學黃子華, 我地都係 together.
JackyNelson 發表於 2009-9-22 10:34 PM
又搞烂GAG
條骨都無佐lu
香港一d 圍村地方都一樣照放炮仗, 警察都隻眼開隻眼閉
小飛機 發表於 2009-9-22 10:35 PM
你返家乡番禹,过年好多人去放烟花,好好玩
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2009-9-22 10:38 PM
我諗都會, 但冇返過去lu
學黃子華, 我地都係 together.
小飛機 發表於 2009-9-22 09:36 AM
係你地..
唔係我
lhy92725 發表於 2009-9-22 09:38 AM
番禹 好好玩
我諗都會, 但冇返過去lu
小飛機 發表於 2009-9-22 10:40 PM
你中意返内地食野,番禹听闻都有好多好野食
條骨都無佐lu
番禹 好好玩
JackyNelson 發表於 2009-9-22 10:43 PM
應該係, 但我好細個時去過, 近年未去過
你中意返内地食野,番禹听闻都有好多好野食
lhy92725 發表於 2009-9-22 10:44 PM
其實廣州已經好多好嘢食, 正
通常在本地的人都发觉悟到呢方面嘅
條骨都無佐lu
通常在本地的人都发觉悟到呢方面嘅
lhy92725 發表於 2009-9-22 10:51 PM
但我又覺得香港好多嘢食, 都算各國美食都搵到, 只是價錢唔相宜
其实HK真是东西融会贯通的食野好地方
只要你不看价钱的话
條骨都無佐lu
其实HK真是东西融会贯通的食野好地方
只要你不看价钱的话
lhy92725 發表於 2009-9-22 10:58 PM
的確是的, 而且有d 地方菜式真是當地人自家煮理, 好正宗.